Anasayfa   |   Etkinlikler   |   Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Ye...
 
2010
Ocak (1)
Mayıs (2)
Ekim (1)
Aralık (1)
 
Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi Sempozyumu
 
UNO 20. Yılı kutlamaları kapsamında 2010 yılında, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen sempozyumda; ekmek üretiminde hijyen, gıda güvenliğinde ulusal ve uluslararası uygulamalar, ekmek üretim ve tüketiminde yeni eğilimler, ekmeğin beslenmedeki yeri, önemi ve ülkemizdeki ekmek kültürüne ilişkin pek çok konu incelendi. Sempozyumu; sektör temsilcileri, ilgili STK’lar ve akademisyenler izledi.
 
   
 
 
 
   
 
© Copyright 2012 Unmaş A.Ş. Tüm Hakkı Saklıdır. Site Haritası  |  Kullanım Koşulları  |  Gizlilik Bildirimi  |  Bize Ulaşın  |  Bilgi Toplumu Hizmetleri